Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ




ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ®

ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ




«Ο αποσυμβολισμός των κρυμμένων κωδικών γνώσης και η αξιοποίηση της σοφίας της ελληνικής θεραπευτικής μας κληρονομιάς είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι αναβίωσης που οδηγεί στην δύναμη, το κάλλος και την ελευθερία, δώρα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. »

Το «ταξίδι της αναβίωσης» με κέντρο την Αρχαία Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά είναι ένα ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης της πηγή της απόλαυσης.  Μέσα από την αυτογνωσία, την εξισορρόπηση και την ανάπτυξη θα συναντηθούμε με τον κρυμμένο πραγματικό μας εαυτό, την μοναδικότητα μας και τα προτερήματα μας.


Το «ταξίδι αναβίωσης» των Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών Ευεξίας 6 συναντήσεων, 3 βιωματικών σεμιναρίων και 3 συνεδριών εφαρμογής ειδικών τεχνικών μάλαξης με προϊόντα της ελληνικής γης, μας εξοπλίζει στο «Ζην κατά Φύσιν».

Πρώτα απ’ όλα μαθαίνουμε πως να κατανοούμε σε βάθος τον εαυτό μας, να τον απενοχοποιούμε, να τον αποδεχόμαστε. Οριοθετούμε την ζωτική μας ενέργεια με αγάπη. Διατηρούμε την ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Γινόμαστε τέλειοι στο να συνυπάρχουμε, να συνομιλούμε και να εμπνέουμε. Γινόμαστε επιτυχημένοι στην στοχοθέτηση και υλοποίηση. Γινόμαστε ικανοί να ελκύουμε την αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Ενεργοποιούμε όλους τους μηχανισμούς αυτοϊασης. Προάγουμε το σεβασμό, την αυτάρκεια και τη φιλότητα. Μαθαίνουμε πως να γίνουμε μικροί θεοί με μεγάλη δύναμη.


Το εργαστήριο «ταξίδι αναβίωσης» είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν την προσωπική ανάπτυξη ως απαραίτητο στοιχείο ζωτικής και πνευματικής εξέλιξης. Το ταξίδι αυτό διάρκειας 6 ημερών στοχεύει αναλυτικά:

 



Στη Α’ Ενότητα την Τρίτη 20 /5 & 10/6, 16:00- 18:00

Θα γίνει αναφορά στην ταινία Big Fish του Tim Bardon, και 18:00-21:00 σεμινάριο:Κατανοώντας και Ερμηνεύοντας την λειτουργία του  Πεπτικού & του Νευρικού συστήματος συναντούμε το αληθινό «Εγώ», αναγνωρίζουμε την Πρωταρχική Πεποίθηση, και την Αξία της Διττότητας. Κάνουμε πρακτική εφαρμογή Στοχοθέτησης, & Οργάνωσης. Εξασκούμαστε στην Απαλλαγή από το φόβο αποδοχής του «Εγώ».

Τετάρτη 21/5 & 11/6 από τις 10:00 έως τις 21:00 ατομικές συνεδρίες ελληνικών ολιστικών εφαρμογών ευεξίας.

Στη Β’ Ενότητα την Τρίτη 27 /5 & 17/616:00- 18:00

Θα γίνει αναφορά στην ταινία Groundhog Day του  Harold Ramis, και 18:00-21:00 σεμινάριο:Αναλύοντας και Ερμηνεύοντας την λειτουργία του  Καρδιαγγειακού & του Ουροποιητικού  συστήματος κατανοούμε την Οριοθέτηση. Μαθαίνουμε πώς να Καλύπτουμε τις βασικές ανάγκες μας. Πώς να αισθανόμαστε Αυτάρκεια. Πως επιτυγχάνεται η Συνειδητή Ανταλλαγή Ενέργειας. Πως γίνεται η Απελευθέρωση από τους φόβους των υπαρχόντων και της αποδοχής.

Τετάρτη 28/5 & 18/6 από τις 10:00 έως τις 21:00 ατομικές συνεδρίες ελληνικών ολιστικών εφαρμογών ευεξίας.

Στη Γ’ Ενότητα την Τρίτη 3/6 & 24/6, , 16:00- 18:00

Θα γίνει αναφορά στην ταινία Cloud Atlas των   Wachowskis and Tom Tykwer, και 18:00-21:00σεμινάριο: Αναλύοντας και Ερμηνεύοντας την λειτουργία του  Ενδοκρινικού & Ανοσοποιητικού συστήματος εντοπίζουμε το Έργο ζωής μας. Αποκτάμε απελευθέρωση από το φόβο του Θεού και του Θανάτου.

Τετάρτη 4/6 & 25/6 από τις 10:00 έως τις 21:00 ατομικές συνεδρίες ελληνικών ολιστικών εφαρμογών ευεξίας.

Σε ένα εξαήμερο εργαστήριο άσκησης, γνώσης και εξισορρόπησης άτομα όλων των ηλικιών τις Τρίτες από τις 16μμ – 21μμ στον Πολυχώρο Ecovision -net θα μπορούν να παρακολουθήσουν προβολή ταινίας & βιωματικό σεμινάριο και τις Τετάρτες να δέχονται συνεδρίες ευεξίας, εφαρμογές αναγνώρισης και εξισορρόπησης όλου του οργανισμού. Έχει σχεδιαστεί η συμμετοχή σας να έχει το ελάχιστο κόστος αλλά με το μέγιστο όφελος για την Υγεία σας σε όλα τα επίπεδα.

Η κάθε ενότητα του εργαστηρίου είναι αυτόνομη. Η παρακολούθηση και των τριών ενοτήτων θα εξασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη που επιθυμείτε.

Το κόστος συμμετοχής για 1 ενότητα κατά άτομο είναι 15€, για δύο 25€ και για τις τρεις 35€. Αν δηλώσετε δύο και πλέον συμμετοχές το κόστος είναι 10€ η μία, 20€ οι δύο, και 30€ οι τρεις.

Το κόστος της κάθε ατομικής συνεδρίας είναι 30€ διάρκειας 1 έως 1.30 ώρας.

Δηλώστε συμμετοχή: Λυδία Χατζηνουσίου 6970993180, 2104675173, JLIB_HTML_CLOAKING


Βρίσκεστε εδώ: Home Ταυτότητα Ecovision Net Friends Club Ευχαριστίες Featured ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ

Κοινωνική δικτύωση, ενημέρωση και πραγματικές προσφορές με την εκπτωτική κάρτα μέλους! Εγγραφή Τώρα!

sex tubetube kitty