Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Κάρτα Ανταπόδοσης

H Ecovision net  στηρίζει το 1ο Ελληνικό Δίκτυο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων με την κάρτα ανταμοιβής και ανταπόδοσης Cashnet™.


Η Cashnet™ κάρτα ανταπόδοσης, παρέχει έναν εύκολο και μόνιμο τρόπο επιστροφής χρημάτων κάθε φορά που επιλέγετε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για τις καθημερινές ανάγκες σας.
Η κάρτα αυτή, με το σήμα Cashnet™, και ως κάρτα ανταπόδοσης χρημάτων και ως μέσο πληρωμής, μέσα από τα αποθηκευμένα χρήματα που έχετε κερδίσει από προηγούμενες αγορές, χρησιμοποιούνται για συναλλαγές σε όλη την Ελλάδα σε ένα σύνολο 180 διαφορετικών κλάδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
Δεν προαγοράζεται, δεν έχει συνδρομή, δεν είναι πιστωτική, και σε κάθε χρήση της κερδίζετε επιστροφή χρημάτων άμεσα διαθέσιμη για αγορές σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα.

Το δίκτυο Cashnet™ στην υπηρεσία των καταναλωτών. Το Cashnet™ αποτελεί ένα ζωντανό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρήσεων και επαγγελματιών 180 διαφορετικών κλάδων, που συνεργάζονται μεταξύ τους για να παρέχουν στους καταναλωτές αξιόπιστα και ποιοτικά χιλιάδες υπηρεσίες και προϊόντα, και παράλληλα να ανταμoίβουν την προτίμηση των καταναλωτών με μόνιμη επιστροφή χρημάτων εως και 30% από κάθε συναλλαγή, διαθέσιμη για αγορές εντός του δικτύου σε οποιαδήποτε επιχείρηση και για οποιαδήποτε αγορά.


Αποτελεί τον πιο ασφαλή, ευέλικτο και γρήγορο τρόπο επιστροφής μετρητών σε κάθε αγορά, διαθέσιμα για κάθε αγορά.


Τώρα, οι κάτοχοι των καρτών μας μπορούν σε συνδυασμό με τις αγορές τους να κερδίζουν μέχρι και 30% επιστροφή χρημάτων, σε οποιοδήποτε κατάστημα φέρει το λογότυπο ανεξάρτητα με τον τρόπο πληρωμής (μετρητά, πιστωτική-χρεωστική κάρτα).


Online αγορές

Με τη κάρτα Cashnet™, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω internet, με ασφάλεια και παράλληλα να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων.

Υπάρχουν πολλαπλοί διαθέσιμοι τρόποι online αγορών:


- Από το ηλεκτρονικό κατάστημα του κάθε μέλους του δικτύου.
- Από το marketplace του Cashnet™.
- Από το coupon site της ηλεκτρονικής κοινότητας του Cashnet™, προϊόντα και υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και υπερπροσφορές.

Αναζήτηση Επιχείρησης

Μπορείτε να αναζητήσετε επιχείρηση ή επαγγελματία, μέλος του δικτύου, με πολλαπλούς τρόπους:

- Μέσα από το site του Cashnet™.
- Μέσα από το κινητό τηλέφωνο, κατεβάζοντας την εφαρμογή που βρίσκεται διαθέσιμη, στο site, ανάλογα με τον τύπο του τηλεφώνου.
- Από συνδεδεμένα με το δίκτυο Cashnet™ κοινωνικά δίκτυα ή εφαρμογές αντιπροσώπων και συμβεβλημένων επιχειρήσεων.

Επικοινωνείστε μαζί μας, για να αποκτήσετε την κάρτα Cashnet™.

Επιχειρηματίες: Γίνετε μέλη.

Συνδέστε την επιχείρηση σας με το Δίκτυο loyalty.



Βρίσκεστε εδώ: Home Ταυτότητα Ecovision Net Friends Club Κάρτα Ανταπόδοσης

Κοινωνική δικτύωση, ενημέρωση και πραγματικές προσφορές με την εκπτωτική κάρτα μέλους! Εγγραφή Τώρα!

sex tubetube kitty